Position
Senior New Business Sales Manager Wholesale
Description

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior New Business Sales Manager Wholesale. Je komt te werken in het marktsegment Wholesale, in een team waar verschillende sales en business development collega’s werkzaam zijn. Als team hebben jullie de doelstelling het marktsegment uit te breiden en doen dat o.a. door projecten op het gebied van Supply Chain, Customer Engagement, Cloud en uiteraard het leveren onze hooggekwalificeerde professionals.

Responsibilities

Jouw rol
Als New Business Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de sales pijplijn. Door jouw persoonlijke, netwerkende en ondernemende manier van werken weet jij in complexe trajecten uiteindelijk de deal te scoren. Maar zoals je weet gaat dat in de huidige markt alleen lukken als je business partner bent, voor verbinding zorgt en van toegevoegde waarde bent. Zo voer je gesprekken, geef je presentaties, stel je offertes op en voer je uiteindelijk contractonderhandelingen.

Qualifications

Jouw Profiel
minimaal afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Commerciële Economie);
Bewezen new business sales track record, een hunter attitude en van minimaal 5 jaar in het Wholesale marktsegment, waarbij ervaring met de verkoop van SAP oplossingen en services een must is,
Aantoonbaar actueel en relevant netwerk (o.a. bij SAP);
Je bent een energieke motivator met een winnaarsmentaliteit die graag samen met een team tot succes wil komen;
Communicatief sterk (woord en schrift) en een creatieve denker;
Je bent klantgericht, resultaatgericht en slagvaardig.

Job Benefits

– Top salaris
– Auto van de zaak
– Labtop en Telefoon
– Pensioen

Apply now

Position: Senior New Business Sales Manager Wholesale

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!

Date posted
December 6, 2020
PDF Export